Свързани новини

27.07.2011 17:02

Двойник на изверга от Осло броди на свобода

Видян 1701 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нови разкрития около атентатора от Осло шокираха цяла Норвегия. Служителите на реда в кралството издирват мъж, идентифициращ се с извършителя на двата атентата от края на миналата седмица, при които загинаха 76 души. Той описван като психически нестабилен и опасен, който се идентифицира с 32-годишния Андреш Брайвик.


Полицията е публикувала снимка на 42-годишния мъж, който е бил освободен от затвора в понеделник, където излежавал присъда за нападение над полицейски участък и заплахи към полицията.


Междувременно жп гарата в 500-хилядната столица Осло бе евакуирана заради оставен куфар, съобщи Ройтерс. На място бяха изпратени експерти по обезвреждане на бомби и екипи с кучета, специално обучени да търсят експлозиви. Движението на всички влакове и автобуси бе спряно до второ нареждане.


С помощта на робот подозрителният куфар бил отворен, но в него не е било намерено нищо подозрително, „нищо, което да представлява интерес за полицията“, съобщи високопоставен полицейски говорител. Според данните на полицията куфарът е оставен от 25-30-годишен тъмнокож мъж, най-вероятно от африкански произход.  Предполагаемият ръст на мъжа е 180-185 сантиметра. Бил е облечен в тъмни дрехи и качулка на главата. Централната гара вече е отворена и подновява нормалната си дейност, съобщи Франс прес. От полицията пък съобщиха, че издирваният заради куфара на гарата няма нищо общо с масовия убиец Брайвик.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион