Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски потвърди казаното от други политици, че са започнали начални разговори по отношение на механизма за назначения в регулаторите. Той подкрепи критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че "някои министри са се превърнали в партийни секретари" и отново нападна президента.

Свързани новини

01.02.2024 11:52

Двама от министрите не си гледат работата, а са се превърнали в партийни секретари: Борисов

Видян 520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски потвърди казаното от други политици, че са започнали начални разговори по отношение на механизма за назначения в регулаторите. Той подкрепи критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че "някои министри са се превърнали в партийни секретари" и отново нападна президента, предаде БНР.

"Според мен, това се случва, което е много грешно, а тези министри са министри на България и трябва да си вършат работата за държавата и за българските граждани, и да работят за хората. Ане да ходят в командировки като някакви партийни активисти, защото гледам вече, че Президентството се е превърнало в централа на партия. Партията на това лице се казва "Трети март". Да излиза от столчето си и да почва да работи на терена. Изборите са с хора", коментира Пеевски.

"Двама от министрите не си гледат работата, а са се превърнали в партийни секретари, обикалят регионите, срещат се с техните структури, пропагандират направеното от нас за тяхно, или за само тяхно. Чувам за подготвяне на командировка в Щатите. Една огромна делегация да харчи държавни пари за нещо, което да пропагандира, че са свършили те, при положение, че това не е така", заяви Бойко Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни