Свързани новини

06.04.2015 13:49

Душат около Мая Илиева заради Шванца

Видян 3718 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вдовицата на Жоро Илиев попадна на мушката на ченгетата заради бившия си любовник, твърди "България Днес". Ченгетата душат около Мая Илиева, за да проверят дали тя още си комуникира с Николай Иванов-Шванца. Шампионът по картинг се ската преди месеци покрай разбиването на бандата на Радослав Калчев - Черния Роди. Тогава Шванца бе арестуван, но разследващите го пуснаха на свобода без обвинения за участието в групата за поръчкови убийства. На сметката на бригадата са записани екзекуциите на семейство Дамянови и на варненския бизнесмен Борислав Манджуков.


Бивши авери предали Шванца и проговорили срещу него. Те го натопили като бос на банда за разпространение на кокаин. Във връзка със сигнала в петък маскирани ченгета с автомати претарашиха къщата на състезателя на улица "Нарцис" в Цветния квартал на Варна. Там бил само баща му Радул, който гледал 9-годишното си внуче. Синът на Шванца бил прибран в едната стая, докато полицаите обръщали къщата с главата надолу. Самият Шванца избягал от България още щом му свалили белезниците. По информация на негови познати той е заминал за някоя от топлите страни. С надеждата да стигнат до него разследващите решили да проверят комуникациите на бившата му любовница, за да потърсят евентуална следа за местонахождението му. Ченгетата подозират, че вдовицата на Главния може да е преотстъпила на екслюбовника си вилата си в Доминикана, където той да се покрие. Шванца и Мая Илиева станаха двойка в края на 2008 г., но след три години се разделиха. След това запазили приятелските си отношения, като слухове възкресяваха връзката им.


Междувременно барети претърсиха и офисите на сочения за бос на наркомафията в морската столица Иво Иванов-Гела, който отдавна живее в чужбина. Той се славел като един от най-доверените хора на шефа на ВИС Жоро Илиев допреди смъртта му. Според мълвата от ъндърграунда освен с наркотици Гела се е занимавал и с търговия на петрол. По-късно той се изнесе от страната и започнал да се занимава с легален бизнес в бившите съветски републики.

Доскорошните авери на Шванца търкат нара като членове на килърската банда на Роди. Възможно е някой от тях да е пропял срещу бившия състезател, за да излезе на свобода, подозират запознати. Преди дни спецпрокурорите обвиниха двама от бандитите за три убийства. Николай Тошев-Чирпанския и Галин Мирчев-Жорко бяха обвинени за убийствата на Митко и Наталия Дамянови и на Борислав Манджуков. Жорко е сочен като физическия убиец, а Чирпанския като негов помагач. Самият шеф на бригадата Роди е в неизвестност и се издирва. Бандата му е близка с килърската група на дедесарката Мила Георгиева, като дъщерята на Роди е родила дете на сина на Мила - Мартин Джито.



Лошо момче


Когато се залюби с Шванца, Мая Илиева захвърли 4-годишния си траур. Варненският Дон Жуан беше първият мъж, който официално застана до вдовицата. Прякорът на Николай Иванов идва от името на легендарния моторист Кевин Шванц и от влечението му към екстремните скорости. Още от дете Ники бил запален по моторите и дори спечелил няколко състезания. По-късно се увлича и по картинга. Шванца е син на известния барман в Златни пясъци от ерата на соца Радко Иванов-Радул. След промените бащата на Ники е собственик на една от най- популярните дискотеки по Северното Черноморие - „Бонкърс“, известна с полицейските акции срещу проститутки и наркодилъри, припомнят криминалисти от Варна. Шванца се опита също като баща си да стопанисва нощно заведение, но авантюрата му не потръгна, после отвори автомивка във Варна.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева