Делото продължава с разпит на свидетели.

Свързани новини

07.11.2023 17:00

Дрогирам се от 13-годишна, убийството ми е черна мъгла: Внучката на Виолета Донева пред съда

Видян 1746 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Бях на много наркотици, всичко ми е черна мъгла. Взимам дрога от 13-годишна”. Това каза пред съда 19-годишната Ивет Стайкова, обвинена за убийството на баба си - известната актриса Виолета Донева. Делото продължава с разпит на свидетели.


Пред съда Ивет разказа, че е започнала с хапчета и трева, когато била на 13. На 14 вече пробвала и други субстанции. По информация на 24 часа, плачейки, обвиняемата е прочела от тетрадка записките си за това какво е преживяла през всички години, когато се е дрогирала.


"На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LSD и амфетамини. Арестуваха ме на 15 години с трева, когато и нашите се разделиха. Зарадвах се, защото постоянно се караха, с майка ми се изнесохме при баба ми и дядо ми. Една вечер й казах, че ще е самоубия, ако не живея сама. Преместих се в Лозенец при едно момче, смесвах по 5-6 вида наркотици и дизайнерски дроги. Припадах.


Взимах огромни количества и ги комбинирах. Когато нямах, започнах да изпадам в паника. Виждах хора, чувах гласове, развих параноя. Хората имаха маски. Дори извиках полиция, защото ги виждах", споделя Ивет, цитирана от Фокус
19-годишната разказа още пред съда, че е имала тежко детство, като често е изпадала в истерии.


"Бях сама като куче. Всички ме изоставиха. Виктор ме приюти. Взимахме гъби, пико, кристали, дизайнерски дроги и нов вид кристали, халюциногени, трева. Хвърлих се от четвъртия етаж, халюцинациите бяха ужасяващи. Настаниха ме в болница. Един ден получих "bad trip". Сънувах кошмари. Исках да се разходя, но не можех, не различавам лицата на хората около мен, когато взимам, камо ли какво говоря", отбелязва Ивет.

„Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя. В апартамента нямаше други хора освен баба Вили", сподели още подсъдимата и подчерта, че не е знаела какво прави.


Ивет Стaйкова е обвинена за това, че на 22 октомври 2022 г. с особена жестокост и по мъчителен начин е убила баба си Виолета Донева. 81-годишната актриса е починала след 54 удара с кухненски нож в главата и тялото.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат