Варненският апелативен съд потвърди присъда доживотен затвор на мъж за жестокото убийство на жената, с която живеел на семейни начала.

Свързани новини

25.04.2024 14:19

Доживотен затвор за мъж, пребил приятелката си до смърт

Видян 357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Варненският апелативен съд потвърди присъда доживотен затвор на мъж за жестокото убийство на жената, с която живеел на семейни начала, предаде dariknews.bg.

Абил Адил е извършил престъплението по особено мъчителен за жертвата начин. Той е живеел с 14 години по-възрастната от него Силвия в село Черноглавци. Често употребявал алкохол в големи количества, след което проявявал физическа агресия спрямо жената. Тя неколкократно е напускала семейното жилище и е отсядала при свои близки, но след това се връщала при Абил, който обещавал, че ще спре да я бие.

През 2022 г. Абил публично нанесъл няколко удара на Силвия, обвинявайки я в изневяра. Двамата се прибрали в дома си, където агресията ескалирала. Мъжът нанесъл жесток побой на Силвия, като я удрял с юмруци, с маша за камината, ритал я, рязал ухото ѝ и я прогорил с цигара.

По-късно мъжът забелязал, че състоянието ѝ се влошава, но не потърсил медицинска помощ. Когато си дал сметка, че Силвия няма да оцелее, той напуснал селото. Пет дни по-късно безжизненото тяло на жената било открито от непълнолетния му син.

Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра. Непосредствена причина за смъртта е тежката черепно-мозъчна травма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв