Свързани новини

11.06.2018 15:00

Дончев: Подходът на БХК ме притеснява

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Едва ли някой си е представял, че ще отида да размахвам тоягата, а жена ми ще седи у нас да шие гоблени и няма да има мнение", заяви вицепремиерът Томислав Дончев във връзка с поста на жена му в социалните мрежи. Миналата седмица съпругата на Дончев написа, че "морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата", с което предизвика силен обществен резонанс.


"Този статус отразява не само факти от реалността, но и примери, които засягат лично нас”, подчерта вицепремиерът.  Той смята, че тя има лична позиция, която може да изразява и освен това не я изразява в ролята си на политик.


"Подкрепям я напълно в принципа й да има спазване на закона от всички граждани", заяви той. Дончев акцентира, че едва ли има организация, която да твърди, че съпругата му не може да има позиция и попита какво нередно има в призива, че всички трябва да спазват правилата. Той добави, че много хора са поздравили съпругата му, но и е имало много заплахи, което означава, че "проблемът трябва да бъде сложен на масата".


"Има нещо, което ме притеснява в подхода на БХК (откъдето поискаха оставката му, ако не се разграничи от статуса) и това е допускането за колективна отговорност. Сега ме карат да се откажа от жена си, утре от детето си - не ми харесва този подход", добави вицепремиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец