Свързани новини

26.05.2009 15:38

Доган: Без нас не става правителство

Видян 1150 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Без нас не знам дали ще стане правителство“, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на представянето на евролистата на партията му в Хасково. Той каза, че би се радвал, ако ДПС не участва в новия кабинет, за да можел да си почине от властта. „Властта изморява и амортизира. Вие искате да сме във властта и ако пак искате, пак ще сме в нея“, декларира позицията си пред симпатизанти Сокола. Той се похвали, че партията му имала най-подготвения административен персонал – 10 000 души, голяма част от които са завършили чужди университети.


В речта си Доган заяви, че България можела да има и друга съдба, ако с действията си не е генерирал позитивна енергия в обществото. „Омразата поражда омраза, мъстта ражда мъст“, бяха думите му, с които той призова за толерантно отношение към всички етнически и религиозни групи. Патриотизмът и отговорността към държавата били задължителни за всички, добави Сокола.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец