Свързани новини

21.10.2021 12:10

Днес те извършиха престъпление: Борисов

Видян 2817 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Днес те извършиха престъпление, първата доза важала, втората, когато дойде, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод решенията от днес за получаването на зеления сертификат. "Експертите не искат да се подписват, само подчинените под натиск", твърди Борисов.



България от днес е затворена за Европейски съюз, заради паническата реакция на правителството, в опит да ограничи разпространението на COVID-19, обясни лидерът на ГЕРБ. Според него страната е в хаос.

За Борисов решението да се признава и документа за поставена първа доза ваксина, вместо т.нар. "зелен сертификат" е опасно и престъпление, защото на организма са нужни 14 дни, за да изгради антитела. Според него от новите ограничителни мерки страдат най-вече децата и техните родители.


По думите му панически хората са тръгнали да се ваксинират. Според Борисов за всичко са виновни Радев и Кацаров.


 "Българският сертификат ще важи да отидеш до Каспичан, но няма да важи да излезеш през границата", обясни Борисов.


 Според него "всичко е подчинено Радев да спечели".



Попита защо здравният министър и президентът не са предупредили още от юни, че през есента ще се въведат здравни сертификати, за да може така да се стимулира ваксинацията предварително и да се избегнат опашките пред пунктовете от вчера.

Той даде пример за противоречия между министрите в служебния кабинет. "Днес зам-министърът на здравеопазването д-р Петров казва по Нова тв, че вероятно учителите ще трябва да имат зелен сертификат. Малко по-късно образователният министър Денков каза, че ще останем без учители, ако въведем COVID сертификат веднага", каза Борисов.

"Днес извършиха престъпление. Все едно последните месеци нищо не става. Какво стана от днес за утре. Нали учениците щяха да са последни. Сега излиза, че може през деня да учат онлайн, а вечерта да излязат на дискотека. Абсолютна недомислица. Експертите не искат да се подписват. Само техните хора са подписали под натиск. Имам информация, че Радев им е звънял вечер да ги плаши. Много от партиите мълчат. Занимаваха се с НСО, с бюро, но не и с мерки", каза още Борисов и призова да се отворят отново зелените коридори.

Европа си работи на пълни обороти, даде пример той.

"Само да угодят за президентските избори на Радев, а след това какво ще стане, ако продължи натискът на болниците, Кацаров? Пак ще мрънкаш и ще ходиш да се молиш?", допълни Борисов.

Той се обърна към бившия финансов министър Асен Василев, че за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.10.2021 12:38

    До 001: БКП преди всичко създадоха ДБ, а после всички останали.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби