Свързани новини

10.12.2009 17:02

Димо Гяуров наследи Яне в Комисията по корупцията

Видян 1818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият председател на парламентарната комисия за борба с корупцията на мястото на Яне Янев е депутатът от СДС Димо Гяуров. Атанас Семов пък е освободен предсрочно от поста си заместник-председател на парламента заради прекратеното съществуване на ПГ на РЗС. Янев освобождава и мястото си в Комисията за контрол на ДАНС. Постът председател на Комисията по външна политика и отбрана бе освободен от Димитър Чукарски. Тодор Великов и Марио Тагарински напуснаха зам.-председателските си места в комисиите. Депутатите от разпадналата се група са отстранени от междуанродните делегации на парламента. Яне Янев нарече ГЕРБ милиционерско-фелдфебелска партия и хунта, а Димитър Абаджиев се закани да сезира международните организации. Янев обеща днес да направи скандални разкрития за конфликт на интереси на 14 министри. "Ще разберете дали и премиерът е сред тях", коментира той.
Народните представители от Коалиция за България Ангел Найденов, Любен Корнезов, Румен Петков, Румен Овчаров, Петър Мутафчиев, Евгений Желев и Меглена Плугчиева напуснаха официално ръководствата на парламентарни комисии по тяхно желание в знак на протест срещу отстраняването на Емилия Масларова от социалната комисия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв