Припомняме, че през април 2019г., край момчилградското село Загорско при катастрофа на два автомобила, единият от които управляван от Лютви Местан, загина бебе на 6 месеца, а друго дете пострада леко.

Свързани новини

01.09.2023 16:17

Делото за катастрофата с Местан започва отначало

Видян 659 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разглеждането на наказателното дело от общ характер с подсъдими Лютви Местан и Юсеин Ахмед, обвинени в причиняване на смърт по непредпазливост при пътнотранспортно произшествие, ще започне отначало от фазата на съдебното производство. Това се съобщава на интернет страницата на Окръжен съд – Кърджали.

Основанието за това е пенсиониране на досегашния съдия - докладчик по ангажирания задължителен състав по делото. Делото бе преразпределено на нов съдия – докладчик и бе отсрочено насроченото за 8 септември от 10:00 ч. открито съдебно заседание за неопределена дата, за провеждане на ново разпоредително заседание с призоваване на страните и уведомяване на пострадалите, се казва още в съобщението.

Припомняме, че през април 2019г., край момчилградското село Загорско при катастрофа на два автомобила, единият от които управляван от Лютви Местан, загина бебе на 6 месеца, а друго дете пострада леко.

Последното заседание, което се води повече от 2 години, бе на 11 юли. Тогава заради своето здравословно състояние Местан не се яви. От близо година той се защитава сам и поради тази основна причина последното заседание бе отложено за пореден път.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,