Делян Пеевски от Разград
01/07

Свързани новини

26.10.2023 10:11

Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Разград : Местните избори са тест за структурите на партията. Общините на ДПС ще имат цялата ни подкрепа

Видян 492 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Местните избори са тест за структурите на партията, защото общините, управлявани от ДПС ще имат цялата ни подкрепа, за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях. С този ангажимент Делян Пеевски подкрепи активистите на Движението за права и свободи .

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където проведе срещи с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.




Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат-кметове от областите Разград и Русе на Община Завет - Ахтер  Велиев, Исперих - инж. Белгин  Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин  Шукри, Разград - Хабибе  Расим, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, кандидат-кмета на Вятово - Мехмед Мехмед, Община Русе - Айдоан Джелил, областният председател на ДПС Русе - Дауд Ибрям, областният председател на Разград - Мехмед Салим.





Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам.-председателят на НС  Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид,  народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният депутат д-р Хасан Адемов, областният на председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, кандидат-кмета на Община Крушари - Илхан Мюстеджеб, кандидатът за кмет на Община Белица - Радослав Ревански и областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад.




Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Районното мюфтийство в Разград и джамията “Ахмед Бей” и паметника на културата от национално значение - джамията “Ибрахим Паша”, черквата “Св. Николай Чудотворец” и новостроящия се православен храм “Св.Цар Борис - Михаил Покръстител”.





Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни