Свързани новини

15.07.2021 09:28

ДБ ще покани ПГ на ИТН на публична дискусия по ключови теми: Христо Иванов

Видян 3732 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията в опозиция и компанията в управление би могла да бъде най-различна, заяви в интервю за БНР съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

Ясно е, че имаме политическа криза и тя не може да бъде разрешена, без да се реши проблемът корупцията - това е диагнозата. Докато не се появи парламент, който да осъществи лечение, тази криза ще стои, смята Иванов.

Ако има правителство на малцинството само с гласовете на ИТН, това много бързо ще се превърне в целувка на смъртта, предупреди съпредседателят на ДБ. По думите му то „ще се превърне в поредното правителство, което ще се носи по вълните на едни неясни мнозинства и винаги по тези вълни ще виждаме медузите на ДПС“.

Много хора имат интерес да сведат разговора до интрижки за постове, заяви Иванов. „Не искаме нито порции, нито постове“, декларира лидерът на „Да, България“, според когото така разговорът се подменя.

„Аритметиката е ясна. Правителство в рамките на тези три формации (ИТН, ДБ и ИМВ - бел. ред.) не може да събере достатъчна подкрепа за пълноценно мнозинство. От наша гледна точка е важно да има управление, но то да бъде управление на дълбоката промяна.“

„Много ясно сме казвали –доколкото има общи приоритети, дотолкова може да се говори за общност. Тя се простира дотам, докъдето се следват тези приоритети“, поясни Христо Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Асен 15.07.2021 21:09

    На всичко са готови само и само да не изпуснат баницата тези гладници от ДБ!

  • 004 Anonimen 15.07.2021 15:38

    Прав е Иво Христов за 80-те процента малоумници.

  • 003 Anonimen 15.07.2021 13:19

    Значи порции и постове ще има за хората на Слави и Никито, а протестърите и социалистите само ще слушкат и гласуват, без да папкат? Добре го е измислил Дългия. Меркел що не направи така, а преговаря месеци със социалдемократите, докато се състави правителство. Прав е Иво Христов за 80-те процента малоумници. Докато не започне всеки да гласува с джоба си, а я кара на принципа Левски-ЦСКА, така ще е.

  • 002 Anonimen 15.07.2021 11:44

    Ристьо, то се видя кои и какви сте.И как ще стане промяна с такива като вас?Слави ви хвърли въдицата и всички лапни шарани клъвнахте Градска десница...вятър и мъгла.

  • 001 Anonimen 15.07.2021 09:53

    кокъла, кокълаааа….

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да