Свързани новини

02.12.2009 16:48

Дали заплатите в борда на ЧЕЗ в България са по 20 000? Тайна!

Видян 2010 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“ЧЕЗ лъже”, обяви председателят на енергийния регулатор Ангел Семерджиев! Енергото е подвело хората миналата седмица като е съобщило, че печели дело срещу ДКЕВР за удвояването на цената на повторното включване.


Компанията, по думите на шефа на държавния орган, съзнателно запушва работата му като в момента води 32 дела срещу него. С чии пари? Ами с тези на България, която гарантира невероятната печалба от 16% на ЧЕЗ и дори не отваря дума за предоговаряне на скандалните условия. Сметката идва при нас всеки месец под формата на по-скъп ток, отколкото във Франция и Финландия.


Още нямаме отговор дали генералният директор на ЧЕЗ си плаща с нашите пари 17 милиона евро годишно, понеже българските му служители нямали право да коментират височайшата информация. И щом ДКЕВР обвини директно ЧЕЗ в лъжа, ако имахме отговор, дали трябва да му вярваме?!


Ние обаче упорстваме и отново се обърнахме към пиара Ясен Гуев, този път за заплати в тукашна фирма на ЧЕЗ. Вярно ли е, че в борда й месечните възнаграждения стигат 20 000 лева или 7 пъти над заплатата на премиера на държавата? Кои са тъй достойните хора?


Медийният човек на ЧЕЗ каза, че “не било редно” да се огласяват такива “договорки”. Сиреч, тайна е!


Не е тайна обаче явно успешният опит на ЧЕЗ да “осинови” една от малкото организации, която досега бранеше гражданите – Федерацията на потребителите. В публикация на 2 страници във вестник Стандарт обаче тя поведе война за интересите на чуждестранния монополист.


В интервю за сп. Мениджър дни преди това главният редактор на 24 часа Венелина Гочева любопитстваше, след като тя е отказала да лапне чешката въдица, кой ли се е хванал за нея.


За малко да попита като в рекламата на МТел: “За пари ли? За много ли”?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак