По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.

Свързани новини

29.01.2024 12:23

Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша след убийството на Пеев: Криминален психолог

Видян 121418 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заяви в „Здравей, България” криминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач”, каза Стойчев.

„Габриела и Майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си са изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв