Хазартен бранд

Свързани новини

20.09.2023 10:09

Да чакаме ли от Palms Bet приложение за Android и iOS

Видян 720 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Палмс Бет е един от големите и най-утвърдени хазартни брандове у нас. Компанията оперира на българския пазар вече повече от 5 години и има хиляди редовни потребители. Все повече клиенти обаче желаят разработено мобилно приложение, което за момента липсва. Дали ще има скоро Palms Bet приложение не е особено лесен въпрос. Кога може най-рано да се очаква такова също. Въпросът е доста интересен, но за момента категоричен отговор трудно би могъл да се даде. Все пак едва ли и от оператора биха искали да пуснат на пазара колеблив продукт.

В следващите редове ще опитаме да разрешим въпроса за апп-а на палмс бет, като ви дадем известни насоки. Тези напътствия са по-скоро за мобилната версия и нейното оптимално ползване. Както вече пояснихме, към този момент palms bet няма разработен app за никоя операционна система и потребителите разчитат на мобилния сайт. За него трудно може да се каже лоша дума, тъй като е доста добре оптимизиран и личи, че е адекватна алтернатива на приложението. Доста потребители обаче очакват мобилен апп и трябва да се отговори на техните капризи. Още повече, че голяма част от конкуренцията на Палмс Бет отдавна има разработени апликации за мобилните устройства. На практика, към момента в България не съществува лош мобилен апп за хазартен оператор.

Със сигурност на даден етап Палмсбет ще пусне свое мобилно приложение. Вероятно и този момент не е особено напред в бъдещето. Една от причините за това е конкуренцията, както вече анносирахме. Предвид популярността и репутацията на „палмите“ ни е трудно да повярваме, че те ще изоставят този онлайн пристан и ще пропуснат да излязат с такова нововъведение.

Не е невъзможно и в момента да се работи скришом по такова приложение. Нямаме информация от високите етажи на Палмс Бет, а като във всяка бизнес империя – големите решения се взимат нависоко. Със сигурност този бранд има достатъчно ресурси да осигури страхотно приложение. Дотогава обаче концепцията на тази компания се базира на мобилната версия на сайта. Често това е стъпка, предвещаваща по-скорошна поява на приложение.

Колкото и добра да е мобилната версия на даден сайт, дори да е перфектна, приложението ще е поне стъпка напред. Чрез апликациите достъпът е по-добър и в това няма никакво съмнение. Отварянето на отделните секции е по-бързо, няма забавяне, няма досадно чакане, играта на живо върви още по-гладко. Всичко това са само козове на мобилното приложение.
Като негов единствен минус може да се отличи паметта, която заема в мобилното устройство. Неговото място на телефона, разбира се, е гарнирано и със съответните чести актуализации.

Можем да заключим, че мобилен апп на Palmsbet със сигурност ще се появи на пазара. Вероятно от самия оператор ще искат да изненадат феновете си. Дали със специални бонуси в него, дали с нещо друго – можем само да гадаем. Дотогава за клиентите на сайта остава да се надяват, че мобилната версия няма да свали ниво и ще продължи да бъде поне толкова качествена, колкото е към този момент.
 


 
Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв