Свързани новини

18.10.2009 14:56

Четирима кандидати за лидери в БСП

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младен Червеняков, Сергей Станишев, Татяна Дончева и Янаки Стоилов са кандидатите за лидерския пост в БСП, обяви председателят на комисията за избора Ани Янчева, цитирана от БГНЕС.


Преди официално да бъде обявен като претендент за лидерската позиция в партията Янаки Стоилов, заяви: "Нашият кораб е пробит и бързо се пълни с вода. Нямам съмнение, че капитанът ще стои на мостика дори корабът да продължа да потъва". Той изтъкна, че в спасителните лодки са само тези, които винаги се спасяват. Според него БСП трябва решително да обяви лявата си политика, тъй като само така ще респектира политическите си опоненти и това е алтернативата на разпада и агонията. "Не само БСП, но и народът трябва да се обедини около лозунга: „Долу олигархията, свобода на народа!", каза още той. Бившият председател на парламента Георги Пирински се обяви за нов конгрес с пълен цикъл отчетно-изборна кампания. Дора Янкова, заяви пред делегатите, че първия Рубикон пред партията е явяването на следващите местни избори. "Трябва да бъдем много честни с избирателите и да кажем, че на този етап с бюджета на държавата можем да поддържаме само социалните, здравните и образователните услуги. 15% е безработицата в район Смолян". Росица Янакиева беше категорична, че няма лидерски проблем в партията, а проблемът е в хората и техния морал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци