Свързани новини

25.07.2013 10:51

Бум на кражбите в Благоевградско

Видян 969 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зачестиха кражбите посред бял ден в благоевградско, съобщават от Областна дирекция на МВР. От полицията в югозападния областен град посочват, че за 24 часа  арестът им се напълнил с нарушители на закона за какви ли не кражби.


Във вторник в Петрич, дръзки апаши нахлули в частен дом и задигнали голяма сума пари. Сигналът за обира е подаден от собственика, който известно време не бил вкъщи,а прибрайки се заварил жилището си буквално наопаки. Пристигналите на място полицейски екипи установили, че чрез майсторско и незабележимо увреждане на входната врата неизвестни извършители са тършували дома. Откраднали са около 8600 лв. и 1250 евро. По случая е образувано досъдебно производство.


Кражба на лъскав автомобил е била извършена в централната част на Благоевград отново във вторник. Собственикът на Мицубиши подал сигнал в полицията и само в рамките на едни ден возилото е намерено. Колата била зарязана на черен път в покрайнините на близко село.


Като за капак във вторника униформените загащили две непълнолетни лица – на 15 и 17 г., които откраднали 4 рекламни пана от оградата на аквапарка в Благоевград.  По случая е образуван заявителски материал. С непълнолетните нарушители ще работи инспектор от Детска педагогическа стая.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.