22.03.2019 13:40

Bulgaria Air открива сезонa за пътувания с промо кампания

Видян 1041 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По-малко от месец след като Bulgaria Airи Air Italyобявиха официално новото си партньорство, с което стартират съвместни полети между България, вътрешността на Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка, през Милано, сега националният превoзвач е подготвил нова изненада за пасажерите си.Bulgaria Airоткрива новия сезон за пътувания с пролетна промоционална кампанияна самолетни билети по всичките си директни международни дестинации. Кампанията е с продължителност от 22 март до 5 април включително.


Еднопосочните билети между  София и Милано ще са на атрактивни цени от 59 евро. Полетите в едната посока до Лондон също са много изгодни, като започват от 70 евро.  Франкфурт, слънчева Атина и Виена са сред останалите дестинации, по които могат да се намерят билети на някои от най-ниските цени. Всеки, който няма търпение да усети лятото възможно най-рано, може да резервира полет от 42 евро в едната посока до Атина.  Еднопосочните билети между София и Франкфурт пък започват от 65 евро, а тези до Виена от 69 евро.


Подробности за всички промоционални оферти може да откриете на уебсайта на Bulgaria на www.air.bg. Всички билети от пролетната кампания на ниските цени трябва да се използват за пътувания, които започват до 30 юни 2019 година. В цената се включват всички такси, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, една дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in на летището. При полетите за Ларнака, Москва и Одеса в цената на билетите се включва и чекиран багаж до 23 кг. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей