Свързани новини

21.08.2013 10:30

bTV търси нови водещи на ”Тази сутрин”

Видян 3417 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От сутрешния блок на bTV са се прицелили в знакови имена от конкурентни телевизии, както и в собствени кадри.

Това се случи след драматичното напускане на досегашните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, които обявиха, че отиват в Нова ТВ.

Едно от знаковите имена, спрягани за нови водещи на сутрешния блок на бТВ, е на новинаря Николай Дойнов от Нова телевизия, пише Труд. Той има опит с ранното ставане, защото преди години заедно с Миа Сантова (сега в TV7) водеше “Здравей, България” близо година. Дойнов работи в Нова ТВ от 1997 г., припомня dir.bg.


Друго от имената, които се спрягат като евентуално попълнение на мястото на Ани Цолова, е Галя Щърбева. На нея обаче  предстои излизане в майчинство и едва ли би предприела резки промени.
 
Обсъжда се и вариант с Евгения Марчева, водещ на "Денят започва" по БНТ, която в момента е в майчинство. Според последните слухове за нея обаче, тя по-скоро ще се присъедини към екипа на “Нека говорят” с Росен Петров (на екран от 1 септември с шести сезон), където ще води собствена рубрика.
 
Сред собствените лица "в обращение" като нови водещи на “Тази сутрин” са Виктория Петрова, Мариана Векилска, Светослав Иванов и Антон Хекимян.
 
Хекимян в момента е в Африка, защото е водещ на едноименното шоу заедно с Яна Грудева. Преди години обаче той изпълняваше длъжността водещ на “Тази сутрин”, когато титулярите почиваха през август.
 
Векилска (също дошла от Нова тв), преди да започне да чете новините сутрин, беше и първият водещ на сутрешния блок на bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби