Иван и Андрей
01/08

Свързани новини

07.09.2023 13:00

bTV е най-предпочитаната телевизия на старта на есенния си сезон

Видян 1580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стани богат Фермата и централната емисия на bTV Новините са гледани от най-много зрители на 4 септември сред широката аудитория по данни на GARB
2 280 000 души е общо достигнатата аудитория на bTV между 18:00-23:30 часа




Изключителни емоции и преживявания предложи bTV на своите зрители на 4 септември, когато медията стартира своя есенен телевизионен сезон. bTV Новините в 19 часа,  както и новите епизоди на играта Стани богат и Фермата, донесоха превес за медията в битката за зрителско внимание в най-гледаното телевизионно време. В часовия слот от 18:00-23:30 часа програмното съдържание на bTV е достигнало до близо 2 280 000 души (GARB, Rch’000).

Деветият сезон на Фермата: Нишката на живота стартира с много изненади и силни емоции както за зрителите на bTV, така и за 22-мата участници. Водещите Иван и Андрей посрещнаха и новата водеща – Гергана Гунчева и тримата заедно побързаха да обявят голямата промяна във Фермата. През тази година за пръв път всички дуели ще бъдат отборни, а всеки успех ще е резултат от ежедневна, задружна работа. Първият епизод на Фермата съвсем очаквано предизвика огромен зрителски интерес в различните възрастови групи, приковавайки 33,7% от цялата телевизионна аудитория (GARB, All, 4+ срещу 30,7% за прекия конкурент в слота) и 33,6% срещу 30,4% (GARB, 18+).





Как ще се развият събитията в надпреварата за наградата от 100 хиляди лева, зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

bTV Новините в 19 часа на 4 септември привлече 40.1 % от телевизионната аудитория срещу 27,4% за втората телевизия (GARB, All 4+) и това e емисията Новини, която е привлякла най-много зрители пред екрана. Освен с най-важните и значими теми от деня, водещите в този ден - Лиляна Боянова и Иван Георгиев, представиха на зрителите и предстоящия старт на телевизионния сезон на bTV, а тандемът Иван Христов и Андрей Арнаудов водиха за изненада на зрителите спортните новини на медията и отмениха Гергана Гунчева, която същата вечер се присъедини към тях като водеща на Фермата.




Най-великата игра за знания в света – Стани богат, започна новия си сезон със специална седмица, в която главните герои са деца, подкрепени от своите родители, близки, и роднини. Първи на стола на знанието на 4 септември в 18 часа седна тандемът Михаил и Красимир Балабанови, които приковаха вниманието на 32,5% от зрителите (GARB, All 4+ срещу 27,9% за предаването в същия слот в програмата на прекия конкурент) със страхотната си игра, с много знания и съобразителност. Любознателният и чаровен бъдещ осмокласник от НГДЕК, заедно с баща си, дадоха ударно начало на специалната детска седмица и абсолютно заслужено спечелиха с играта си 10 000 лв. Първият епизод на Стани богат е фаворит и на зрителите над 18 години, където играта приковава 33,1% от зрителите срещу 28,5% за предаването в същия слот в програмата на втората телевизия (GARB, A18+).





Интересните и любознателни участници в Стани богат ще продължат да радват зрителите всеки делничен ден от 18 часа, а изненадите през новия сезон ще се увеличат с още една през следващата седмица.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката