Напомняме, че хартиената бюлетина отпадна с последните промени в ИК и на изборите за 46-о и настоящото 47-о НС м.г. вотът бе само машинен в секциите с над 300 регистрирани гласоподаватели

Свързани новини

11.04.2022 17:44

БСП пак иска хартиени бюлетини

Видян 1572 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Връщане на хартиените бюлетини като алтернативен вариант за гласуване на машинния вот, предлага БСП с промени в ИК, внесени днес в НС. Години наред БСП беше флагман на налагането на "машинен вот, но след 3-те 102-годишни изборни дъна през 2021 г. се обърна.



Всеки избирател сам да решава дали ще гласува с хартиена бюлетина или на машина, предлагат вносителите на промените Георги Свиленски, Филип Попов и Румен Гечев.



Резултатите от бюлетините и машинния вот да бъдат сумирани и вписани в протокол. Към него ще се прилага обаче и машинния протокол.


 


Напомняме, че хартиената бюлетина отпадна с последните промени в ИК и на изборите за 46-о и настоящото 47-о НС м.г. Вотът бе само машинен в секциите с над 300 регистрирани гласоподаватели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.04.2022 20:39

    То хубаво,но това дали ще повиши % на гласувалите за определена партия.Вярно, че по-възрастните избиратели се плашат от машините за гласуване. Но щом е прието да е с машини ,трябва да си остане така.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион