Свързани новини

10.06.2016 14:05

БСП: Нулева година на усвояване на еврофондовете

Видян 3326 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Управляващите реагират болезнено на всеки опит да се извади на светло истината за успеваемостта на тяхната политика. Като класическо популистко управление кабинетът „Борисов-2” хвърля щедро ресурс от думи, цифри, обещания, чиято единствена цел е обществото да усети „как влакът лети”, докато той само се клати. Но всеки популизъм има мярка и праг на насищане, след които става страшно. Това съобщават в декларация ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.


"Вицепремиерът Томислав Дончев реагира по юношески емоционално на разкритията, които ние направихме. Обвини ни в липсата на експертиза, но във всички наши данни ние коректно ползвахме неговата експертиза. Вярно е, че никак не е приятно да си вицепремиер по усвояване на еврофондове и опозицията да ти каже, че реалното усвояване на евросредства е критично, а спасителните варианти набутват бюджета на страната и данъкоплатеца.


Някой трябва да прекрати управленската терапия към обществото, чиято единствена цел е да покаже какви главозамайващи успехи има правителството с европейски средства. Преди четвърт век народът вярваше, че сеансите на Кашпировски го лекуват през телевизора. Сега властта на ГЕРБ иска хората да повярват, че министрите и премиерът сеят благоденствие с европейски пари- пак през телевизора.


На хората отдавна им додея управленския възторг. Стигна се конфузната ситуация на входа на новооткрит музей да се залепи паметен знак как същият бил открит със съдействието на премиера. А уж някой се възмущаваше от времето на Тодор Живков? Ето го тотаритарния култ в действие и умишленото облъчване на обществото!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци