Свързани новини

02.04.2013 16:45

БСП извежда на предни позиции в листите си личности с авторитет и кауза

Видян 1611 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП извежда на предни позиции в листите си изключителни авторитети, хора с кауза, доказали възможностите си и прославили България. Водени от разбирането, че промяната в страната ни започва от гражданската енергия, социалистите ще водят предизборната битка заедно с 60 българи, посветили живота си на развитието на България. Това са хора на изкуството и културата, юристи, изявени спортисти, представители на военни организации, лекари, архитекти и строители, учители и директори на училища. Те ще работят за българската икономика, за възраждане на българското производство, за здравеопазването, за образованието и културата, за българските деца. Общо 60 са участниците в гражданската квота в листите на БСП, като 12 от тях са жени.


Сред тях са:


КАЛУДИ КАЛУДОВ (София 24) - Български оперен певец със световна слава, един от най-известните тенори в света.


ТАНЮ КИРИЯКОВ (Русе) - Олимпийски медалист, изключителен спортист, човек с позиции и виждания за развитието на българския спорт.


ХРИСТО МОНОВ (Бургас) - Известен български психолог и преподавател.


МАРТИН ЗАХАРИЕВ (София 23) – Български издател и продуцент. Човек с много силна гражданска полизия и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите.


ПЛАМЕН ГРОЗДАНОВ (Сливен) - Изпълнителен директор на сдружение „Съюз Произведено в България” от 2012 година. Извънреден и пълномощен посланик на Република България в Руската федерация, г-н Грозданов е един от най-успешните ни посланици.


ТАНЯ АНДРЕЕВА (София 25) - Един от непокорните лекари, които са приели сериозно призванието си и за които да си лекар, означава да се отдаваш и да работиш за хората.  


ПЕТЪР ЧОБАНОВ (Пловдив град) - Член е на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, специалист в областта на макроикономическата и финансова стабилност, системния риск, паричния пазар и икономическата конвергенция.


ПЕТЪР КЪНЕВ (В. Търново) - Член на Настоятелството на СУ, вицепрезидент на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.


НИКОЛАЙ ПЕТЕВ (Ямбол) - Председател на съюза на българските писатели, човек с активна гражданско и творческа позиция.


ГЕОРГИ ТЕРЗИЙСКИ (Габрово) – Самият той обича да казва: Моето поведение е последователно и опозиционно. Съвестта ми е чиста. Човек трябва да бъде верен на каузи, а не на хора.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева