Свързани новини

01.04.2021 14:16

БСП е единствената политическа сила, която може да свали ГЕРБ от власт: Георги Свиленски

Видян 1845 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Последното социологическо проучване ясно показва тенденцията, а тя е БСП да е първа политическа сила, с около 2-3% преди втората. Ние трябва да спечелим изборите, защото България има нужда от промяна, защото докладът на Държавния департамент е срам за нас. Ако до сега говорихме, че Борисов е най-слабият премиер в Европа, че е двойкаджията на Европа, днес вече можем да кажем, че ни е срам от такъв премиер. Той доведе България до такова положение, че в доклада да бъдат констатирани всички неща и за медиите, и за правата на човека, и за полицейското насилие.“ Това заяви водачът на листата на Коалиция “БСП за България“ за 24 МИР и председател на Предизборния щаб Георги Свиленски в ефира на БТВ.
В предаването “Лице в лице“ той бе категоричен, че България има нужда от промяна, защото кризата дойде, болниците и медиците започнаха да се справят с каквото могат, но българското правителство абдикира от този проблем.
Георги Свиленски изложи мерките, които БСП ще направи първите 100 дни, когато вземе управлението: „Първо ще върнем отново списъците на възрастните и хората, които имат нужда от ваксини, защото те бяха забравени, както и хората с хронични заболявания. Ще направим така, че ваксините да отиват при личните лекари, а не те да ходят и да ги чакат. Ще направим чисти от ковид болници“, обясни той като добави, че сред първите мерки ще бъдат  прекратяването на търговския статут на болниците, както и започването на преговори с други доставчици на ваксини.
С “разтягането“, което Борисов прави, остава един хаос след себе си – препълнени болници и един унищожен бизнес, заяви Свиленски като допълни „Има непоследователност и неяснота около мерките. БСП предлага да бъдат слушани експертите, ние ще водим последователно управление, с последователни действия, за да може да бъде ясно кога и какви мерки се вземат.“
БСП предлага помощ на българската икономика и на българските фирми като първата стъпка е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв