Свързани новини

15.07.2021 21:43

Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов: Манолова

Видян 2164 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова подкрепи решението на Слави Трифонов да оттегли предложения от него за премиер Николай Василев, както и да ревизира част от състава на проектокабинета си:


"Браво на Слави и Има такъв народ!


Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия. Борисов да не бърза да потрива доволно ръце.


Усилията за устойчива промяна на модела изискват именно намирането на съгласие, прозрачност и гаранции за реформи. Това са повишаване на доходите, преизчислявяне на  пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов.


Сигурна съм, че готови за такива решителни реформи хора ИТН може да посочи до дни в един силен отбор. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората очакват. И с персонален състав приемлив за широката общественост. Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Тихомир Томов 16.07.2021 09:47

    Омъжи се за него, да го приключиш по -скоро .

  • 003 Anonimen 16.07.2021 09:47

    Мая, понеже разкривате корупцията /за което поздрави / не забравяйте да разследвате забогатяването на братя Велчеви /Милен и Георги/ което е свързано с 1 милиард лева които България изгуби от съзнателните действия на министър Милен Велчев в правителството на царя с НДСВ и как "случайно" започна забогатяването на малкото братче на Милен след тази далавера за милиард и строежите на хотели на държавни земи по черноморието от Георги Велчев под "надзора" на баткото министър Милен ! Предполагам, че и вчера затова М.Велчев се яви яростен защитник на Н.Василев вероятно защото Василев е запознат с кражбите на Милен, но си трае, а бил според Слави честен и отговорен "г-н" Василев ! Колко "честен" е човек който прикрива милиард бе Трифонов, не мога да се съглася, че Василев не знае как и къде потъна този милиард ? Слави, не се прави на "ощипан" лицемер, а се стегни и разбери, че политиката не е шоу и специалистите ти с по няколко езика и западни университети не са експерти, а обикновени вишисти завършили както хиляди българи западни университети, ти Слави явно си с достатъчен комплекс когато чуеш име на университет от САЩ или Англия и не ти излиза от главата дълго време, няма лошо помни ги, но не мисли, че са университети "произвеждащи" ЕКСПЕРТИ !

  • 002 Anonimen 16.07.2021 07:08

    Мая пак бърза да се качи на влака. Той я плю и нея, и Христо, те викат че летен дъжд ги бил навалял.

  • 001 политически труп 16.07.2021 00:27

    След като се на.ра и оцапа пейзажа Дългия се опита да позабърше, но вонята остава. За това ли Манолова го брависва, та той показа, че е поредната кукла на конци на задкулисието и пласира позабравените крадци да се накрадат отново - ББР, концесии на магистрали и кой знае още какво

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева