Сблъсък между охраните на Васил Божков и Алексей Петров! Заради новоизбраната Мис България Наталия Гуркова.

Свързани новини

26.08.2023 16:08

Божков VS Алексей за Мис Гуркова

Видян 3366 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сблъсък между охраните на Васил Божков и Алексей Петров! Заради новоизбраната Мис България Наталия Гуркова. Пред дома й в Младост, където живее до днес. Това беше една от най-обсъжданите теми в София преди четвърт век, описана във всекидневника, в който работеше от нашия колега и приятел Мартин Радославов - сега издател на Уикенд.


Днес, попитана за спомените си от онова време, Гуркова, която се завръща в шоубизнеса напоследък, първо каза, че е забравила. После, с леко припомняне от нас започна да се досеща по малко за някои обстоятелства около конкурса и помощта на Петров за него, но не и за инцидента след него.


Ето цялата история:


Беше време, когато всяка борческа групировка имаше своя модна агенция.


"Извън класирането" се състезаваше в бранша само Васил Папазов - извоювал след години битки, правото да организира Мис България. Той беше убит недалеч от дома си в иначе престижния Лозенец, а младата му вдовица и бивш модел Ирина се наложи сама да се справи с организацията на шоуто от името на семейната им фирма. По онова време не беше тайна, че големи апетити за същото имаше агенция Визаж, още повече, че шефката на фирмата Жени Калканджиева, сама взела короната на Мис в конкурс на Папазов през 1995 г. и влязла в десетката на Мис Свят. С помощта на Иван Славков, близката до тогавашната групировка СИК агенция успя да си осигури лиценза за международната надпревара. Но Папазова държеше правата за по-престижния и по-интересен Мис Веселена на милиардера, а след това президент Тръмп. 


Папазова намери "гръб" в лицето на близката до Алексей Петров агенция АИДА. Даже в нейния салон в Лозенец, недалеч от Японския хотел, сега Маринела, представи и участничките в конкурса. По онова време за Петров и Златко Баретата - една от знаковите личности на неговото погребение тези дни, се знаеше, че държат групировката Аполо и Болкан.


Ирина организира конкурса. Коронова красивата Наталия Гуркова, по-късно наречена дори Мис България на всички времена. Какъв шок и ужас обаче настъпи в средите на силните мъже и красивите жени, когато се разбра, че през нощта на прибирането си у дома, съпроводена от охраната на АИДА, тя е очаквана от друга охрана. Оказа се, че красавицата има договор с агенцията Джей Моделс, която пък беше от обръча на Васил Божков.


Какво точно е станало в онази тъмна доба Миската днес е забравила, а на местопроизшествието не са присъствали нито журналисти, нито органите на реда, за да има новини от очевидци. Легендите обаче са налице и с половин уста са потвърждавани от тогавашните модни босове.


Както тогава, по друг повод, беше ги оценил с чувство за хумор самият Божков, в лицето на боса на близката до него ресорна агенция: "Че си бос, бос си"...  


Кой къде е днес?


АИДА няма, Алексей го няма също. Много от лидерите на СИК също бяха убити, а агенция Визаж на практика я няма. Васил Божков се върна от Дубай, а съдбата на тогавашната му модна фирма е като на сик-аджийската и на висаджийския й еквивалент Ъндърграунд - Ексграунд.


Ирина Папазова току-що избра Мис Бургас и Мис Варна, а Наталия Гуркова беше звездата на галите. Тя подготвя и нов свой моден проект, за който допълнително ще ви информираме скоро. Сама отглежда двете си деца в София, след като съпругът й - черногорец с царско име от диамантения бизнес, беше убит недалеч от дома им в ЮАР преди години.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.08.2023 23:37

    offtopic А1, разбрахме се за ВИСОКОСКОРОСТЕН НЕОГРАНИЧЕН НЕТ.НЪЛ? А, услуги, които не се предоставят, не могат да се фактурират. Нъл? Що за курвенски иширети на лоялни клиенти, Ъ?

  • 001 Anonimen 26.08.2023 16:53

    Конкурсите за миски всъщност са пазар за булки и метреси за заможни клиенти. Е, и за скъпи проститутки. Няма как мутрите да не се бият за такъв бизнес. Дедо Тръмпо е открил сегашната си булка на острова на Епстийн, където освен по-евтинки проститутки, по-младички или по-ферментирали, са се предлагали и булки за елита.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец