Свързани новини

03.09.2010 09:33

Босът на дупетата е човек на Цецка

Видян 5675 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изненада! В грандиозната далавера с прословутите „дупета” от САЛАМИ изплува името не на кого да е, а на нашата любима леля Цецка! Шефката на Народното събрание е свързвана от плевенчани с една от най-грандиозните далавери в България за последните няколко години, разкрива отлично информиран източник в новия брой на Супер 19'. Цачева е чадър на един от основите играчи в грозната далавера. Ето покъртителната история.


Най-голямото количество от 100 тона изрезки - „дупета” е заловено в складовете на плевенската фирма АНОНА. Основно действащо лице е скандално отстраненият на 30 август 2010 г. шеф на ДВСК Плевен - Емил Попов. Той е несменяем от години и се ползва с политически протекции. В миналото ДПС се е грижило за комфорта му над 10 години. Веднага след миналогодишните избори Попов се преориентира правилно и минава под опеката на ГЕРБ.  В момента се ползва от протекция от всесилен Закрилник – самата Цецка Цачева!


Скандалният директор  Попов отдавна се хвали, че никой не може да го пипне, защото лично председателката на народното събрание и член на изпълнителната комисия на ГЕРБ  Цецка Цачева го покрива и лобира за него. Тяхната връзка е дългогодишна и се крепи на бизнес интереси, свързани с контролирани и проверявани търговци, основани на принципа „ ти на мене, аз на теб”, казва източникът на Супер 19'.


Публична тайна е, че откакто Цачева влезе във висшата политика, Попов се почуства всесилен и си позволява нечувани и недопустими изказвания и закани за всеки, който му се опъне и не му се подчини. От над 10 години юридическата кантора, оглавявана от Цецка  Цачева, обслужва  юридически оглавяваната от Емил Попов служба. Адвокатско дружество на Цачева Акцио консулт и в момента оказва юридическата услуга на държавната служба ДВСК Плевен.


До преди да стане депутат от ГЕРБ, лично Цачева обслужва доходното държавно ведомство, а в момента това извършва нейната съдружничка в Акцио консулт Камелия Донкова, която предвидливо не е станала член на ГЕРБ, за да не им се търси конфликт на интереси.


В миналото Цецка Цачева оказва въздействие чрез близки приятели - бивши съпартийци. Както е известно, Цачева е била партиен секретар на БКП в община Плевен.


Цялата история – в новия брой на Супер 19', вече на пазара!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв