Свързани новини

11.04.2019 13:31

Борисов: Цветанов да съветва без договор в парламента

Видян 1849 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ако иска да ги съветва в парламента, може да си ги съветва и без договор. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел по повод появила се в медиите информация, че Цветан Цветанов е станал нещатен сътрудник на ГЕРБ в парламента, предаде Фокус.


Щом има такова нещо, ще говоря с него. Не считам, че е редно“, заяви премиерът. В отговор на въпрос можем ли да изтълкуваме това, че Цветан Цветанов е станал съветник на ГЕРБ в НС, като че е излязъл през вратата, а е влязъл през прозореца, премиерът коментира: „Какво значи съветник? Не съм чул, че е консултант. Това не е влизане в парламента, там има десетки нещатни сътрудници. От вас чувам, ще го проверя, не знам за какво му е“. „Не може да напуснеш като шеф на парламентарна група и депутат, и след това да оставиш подобен въпрос да витае около легитимността на решението. Бих го нарекъл глупост“, подчерта Борисов.


Попитан как ще коментира думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов, с които намеква и за неговата оставка, премиерът посочи: „То кой ли не се упражнява по тази тема“. „Това е тежък труд, Валери Симеонов знае като вицепремиер колко време работеше, от 7.30 до 21.30-22.00 часа в Министерски съвет“, обясни Бойко Борисов.


 „От 6-7 кандидати за министри или зам.-министри, в момента, в който се спра на него, на другия ден пристига и казва: „знаеш ли, че майка ми или баща ми, или кака ми е направила една сделка, дали няма да се разгледа по оня начин““, обясни министър-председателят.


 „От целия спектър политици, които в момента виждам в България, а и тези, които дават заявка да стават такива не знам за кой не може да се изкара, каквото и да било и да се интерпретира в зависимост от това коя агенция го прави“, каза още Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Пунта Мара! Друм бе! Некадърник...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв