Свързани новини

06.07.2009 09:54

Борисов: Ще променим статуквото

Видян 1850 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнихме обещанието, което дадохме на 50-тата годишнина на господин Бойко Борисов – да бъде следващия премиер на България, каза председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на първата пресконференция след приключването на парламентарните избори, съобщи БГНЕС.



Ние ще водим политиката, която ще бъде за всеки български гражданин, заяви Бойко Борисов. Искам да кажа на българските мюсюлманите да спрат да използват техните гласове и да подсилват страховете им. От днес, който повдигне етническата карта, ще го обвиня, че работи срещу демокрацията, допълни той.
Искам да кажа, че бяхме подценяваме, откраднаха ни пресконфереция /на първите евроизбори, бел. ред./ надявам се днес да замълчат. Ние знаем, че те са се подготвили от утре ще започнат подривни действия срещу новите управляващи. Ние сме длъжни да променим статуквото, така го поиска българският народ, каза още Борисов.
"За радост сега се видях с Мартин Димитров и още тази седмица ще направим срещи с всички партии от център-дясно. Искаме да бъдем партия и управление за целия народ. Не искаме да управляваме само от името на тези, които са ни харесали - 40 %, затова ще разговяряме с всички. Знаете бюджетът не беше вкаран да се преразгледа в парламента, огромните далавери, всичко това са капани и мини, които са ни заложили от сегашното правителство. Ние тръгваме на сляпо, защото не сме видяли състоянието на бюджета. Още от утре нашите екипи ще започнат усилена работа и след като чуем какво мислят колегите от център-дясно, ще сме готови с кабинет. Рабира се, че при този резултат и тази отговорност, която пада върху плещите на ГЕРБ, аз нямам право да не оглавя правителството. До сега не се кандидатирах за депутат, защото яко бях го направил, София щеше да осъмне без кмет", продължи Борисов и добави: Премиерството не само ще даде възможност да си изпълним ангажиментите, но и най-после градът няма да работи под обсада.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци