Свързани новини

12.12.2018 14:15

Борисов се срещна със строителите

Видян 986 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на Камарата на строителите в България. Той посочи, че не одобрява линията за дискредитиране на сектора, но призова за качествено изпълнение на проектите, съобщиха от правителствената информационна служба.


По време на разговорите представителите на бранша заявиха, че спазват всички европейски стандарти при строенето на пътища и призоваха за подкрепа срещу риториката за дискредитиране на строителния бранш.


На срещата участва и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Г-жа Министъра П. Аврамова да уточни със строителите европийските стандарти при строителство на пътища в България , дали включва обратни виражи при кривите, отводняване и запушени водостоци, нагъване и вибрации при д-не , дупки от прегоряла смес и замръзване ,липса на маркировка на определени участъци , да не говорим за светлоотразяване на маркировка и помощни средства , нерегламентирани вход и изход на магистрала Тракия!! Да си зададе сама въпроса за Зимно и лятно поддържане на магистралите в България - катастрофи и непочистено , сняг , лед задръствания ?? Как М-р Председателя г-н Борисов ще отреже ръката , която дава и взема пари- корупционното движение на строители и администрация на АПИ- КАК ????

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.