Свързани новини

11.11.2021 17:37

Борисов: Радев трябваше да е взел оставката на Рашков

Видян 1204 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хаосът е пълен, ние ошашавихме хората, така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа в Лице в лице ситуацията с машините за гласуване след откриването на голям брой устройства извън лицензираните от ЦИК.Според него голяма вина има вътрешният министър Бойко Рашков, който би трябвало да отговаря за защитата на изборния процес.


"Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше сложил някой честен човек, който да отиде да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи да са сто процента нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките - под брой, под опис".
       



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 мутренска ценностна система 12.11.2021 10:18

    Крадецът на десетки милиарди обществени средства и с тъмно криминално минало Борисов да съпостави своите министри на МВР с Рашков и тогава да прави такива налудничави изказвания. Младен Маринов, Терзийски, нефелника с бакалавърска диплома от ЮЗУ Ивайло Иванов....престъпници и тотални калинки поставени на висши позиции да вършат престъпления и да останат ненаказани, даже депутати с имунитет и шеф при другата калинка Фандъкова в СО пак на държавна хранилка с високи заплати. Няма друта държава с такива и толкова изпечени престъпници във властта и управлението

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец