Свързани новини

24.09.2009 10:14

Борисов посети пребит полицай в болницата

Видян 1778 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има едно неписано правило в света: Който пипа полицай, двойно му се връща, коментира след посещението си при ранения пернишки служител на реда Димитър Димитров премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.


Борисов съобщи, че състоянието на ранения се подобрява. Лично той е дал срок издирваните нападатели да бъдат задържани. Министър-председателят определи Димитров като добър полицай, който си е вършил работата. Но все пак призна, че в цял свят полицаи стават жертви на насилие. За пореден път премиерът обеща тежки санкции срещу нападатели на служители на реда.
Законът трябва да е ясен – докоснеш ли полицай – в затвора, подчерта Борисов. Той се ангажира в рамките на месец да бъдат направени необходимите промени в Закона за МВР. „Ще стоя лично зад всеки един полицай и ще го браня, но в никакъв случай няма да допусна рекет от страна на полицаи върху гражданското общество“, предупреди премиерът.
Двама от най-жестоките представители на пернишкия подземен свят са обявени за общодържавно издирване, след като в неделя пребиха антимафиота Димитър Димитров. Нападението е станало в центъра на Перник посред бял ден. Основната версия на разследването е разчистване на сметки заради работата на Димитров по организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Двамата биячи са Росен Ефремов и Йордан Харалампиев – Данчо Секирата. Тези имена карат много перничани да потръпват от ужас. Ефремов е съден многократно, познат е на полицията с разпространението на дрога, побоища, отвличания и изнудвания. Секирата е лежал в затвора за убийство. През май 2007 г. мащабна полицейска акция праща зад решетките Ефремов и още деветима мъже. Оперативният Димитър Димитров е основен мотор на разследването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци