Силни позиции в отбора на Бойко Борисов в София заемат активните младежи Диян Иванов, Мартин Милев, Атанас Бояджиев, Борислав Куртев, Георги Владов, Никола Скорчалиев и Добромир Иванов.

Свързани новини

11.12.2023 16:16

Борисов пое лично ГЕРБ-София

Видян 1792 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов поема лично управлението на партията в София. Той събра депутати, общински съветници, районни кметове и районни ръководители на партията. Негов асистент ще бъде бившият кмет на Нови Искър Даниела Райчева.


Борисов е твърдо решен да демонстрира силата на партията си в столицата, сменяйки над 80 % от ръководителите на райони с нови лица от Младежи ГЕРБ. Сред тях са народните представители Николай Алгафари, Даниел Александров и Александър Иванов, общинските съветници Димитър Вучев и Драгомир Младенов, заместник-областният управител на София Стефан Арсов, парламентарният секретар на Министерство на иновациите и растежа Станислав Петрунов, кандидатите за кметове на районите Младост и Студентски Юлиан Пейчев и Кристиян Маджуров, както и кандидатите за общински съветници Румен Александров, Михаела Иванова и Йордан Тодоров.


Сред основните задачи пред младите от ГЕРБ е да развиват структурите в столицата, спазвайки основните ценности, изповядвани от дясно-консервативната партия на Борисов. Повечето от новите районни ръководители са добре образовани и имат политически опит, имат семейства и деца, уточнява Гласове.


„Силата на ГЕРБ е в младите хора, които застават зад нашата кауза. За разлика от другите партии, ние много добре знаем, че не само бъдещето, но и настоящето принадлежи на младите. Те трябва да участват активно в управлението на политическите процеси и да взимат решения. Преди 17 години ГЕРБ беше основана от млади, образовани хора с хъс за генерална промяна на България. Обновяваме се постоянно, съчетавайки дързостта и енергията на младите с мъдростта и експертизата на опитните управленци. Затова няма кой да победи ГЕРБ!“, заявява Бойко Борисов.


Председателят на партията отново залага и на силна дамска квота, разчитайки на общинските съветници Ваня Тагарева и Лорита Радева, които поемат районните структури Панчарево и Искър. Маргарита Александрова поема район Оборище, Милена Янкулова продължава активно да развива ГЕРБ в Подуяне, а Ивелина Джартова ще продължи да работи за Кремиковци.


Бившите кметове на районите Връбница и Илинден Младен Младенов и Иван Божилов ще вложат усилията си в развиване на районните структури. Светослав Тодоров остава начело на ГЕРБ в район Нови Искър. Кметът Димитър Димов, който се пребори за запазване на Надежда като бастион на ГЕРБ, ще ръководи и партията в района.


Наталия Каменова






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец