Свързани новини

31.05.2019 13:12

Борисов: Изпълнителната комисия заменя Цветан Цветанов

Видян 1643 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Името на Цветан Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия. Досега зам.-председателят се занимаваше с партията, а ролята на комисията беше много слаба, да не кажа проформа. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след Изпълнителна комисия на партията, предаде Фокус.


 „Не съм доволен от работата на някои структури. Събрах областните ръководители, направихме анализ. Колко снимки ми дадоха на построеното и направеното. Мисля, че ме разбраха добре“, посочи Борисов. „Не може в Ямбол да направим всичко и да не спечелим изборите. Или в Плевен- какво ли не се направи, нямаше канализация, или в Добрич“, коментира лидерът на ГЕРБ. „След една седмица пак ще ги събера. Исках днес да ги успокоя, че който си е вършил работата ще си я върши пак“, обяви той. Борисов съобщи, че ще създаде орган за контрол в самата партия за сигнали, жалби и оплаквания. „Това беше очаквано. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ни пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията. Не се съобразиха с мен на моменти“, каза лидерът на ГЕРБ. „Винаги народът ми е давал кредит на доверие. Винаги внимателно съм разчитал какво се иска от мен“, обяви той. В отговор на въпрос ще бъде ли трудно в структурите за местните избори без Цветан Цветанов, Борисов коментира: „Дайте да говорим сериозно по тези теми. Всеки има роля. Благодарих за свършеното от колегата. До толкоз“. Попитан ще бъде ли Томислав Дончев негов заместник, Бойко Борисов заяви: „Той е член на Изпълнителната комисия и вицепремиер. Занапред обмислям как да разделя постовете. Да не бъдат кмет и областен ръководител, министър и областен ръководител. До местните избори имаме време да си направим анализа“.


Снимка: Канал 3



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог