Свързани новини

30.01.2013 10:39

Борисов хареса 7 юли за парламентарните избори

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов си хареса датата 7 юли за парламентарните избори. Това стана ясно от изказването му пред Американско-търговската камара във вторник. На въпрос за бъдещето на трансатлантическото сътрудничество с България премиерът отговори така: „За трансатлантическо сътрудничество може да говорим до 7 юли. После, ако не вземем изборите, то приключва”.


„Важни са изборите. Видяхте, за съжаление, че председателят на ДПС също се беше наредил до социалистите. Очертаха се коалициите. Мисля, че и заедно няма да могат да ни победят”, каза премиерът Бойко Борисов.


Той предупреди, че ако БСП и ДПС се върнат на власт, това означава край на финансовата стабилност и връщане на „батко и братко”. При победа на ГЕРБ данъците ще останат ниски, бюджетният дефицит и външният дълг ще се запазят, брутният вътрешен продукт - ще се вдига, обеща Борисов.


„Не се знае - следващият референдум може да бъде космодрум да правим - до Пазарджик, за да бъде удобно. Може и това да вземем като решение един ден. За Космоса не сме компетентни”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос от представители на Американската търговска камара дали държавата предвижда инвестиции в космически изследвания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.