С надеждата, че Джонсън ще "обясни позицията си по отношение на Украйна", Карлсън казва, че скоро се е отзовал от екипа на Джонсън, който разкрил, че бившият министър-председател ще се съгласи на интервюто - но само при едно условие.

Свързани новини

21.02.2024 14:23

Борис Джонсън иска 1 милион долара за интервю: Тъкър Карлсън

Видян 1138 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че бившият министър-председател на Обединеното кралство Борис Джонсън би се съгласил на интервю само ако получи хонорар от 1 милион долара. Той направи това твърдение след интервюто му с руския президент Владимир Путин.

В разговор с основателя на Blaze TV Глен Бек в интервю, излъчено във вторник, Карлсън противопостави опита си да интервюира Путин на опитите да седне на масата с Джонсън, който заклейми бившия водещ от Fox като "инструмент на Кремъл" след дългата дискусия на Карлсън с руския президент по-рано този месец.

"И така, аз съм в Москва, чакам да направя това интервю, разбра се, че го правим, и веднага бях осъден от човек на име Борис Джонсън", каза той. "Така че пуснах молба за интервю с [Джонсън], защото той постоянно ме осъжда".


С надеждата, че Джонсън ще "обясни позицията си по отношение на Украйна", Карлсън казва, че скоро се е отзовал от екипа на Джонсън, който разкрил, че бившият министър-председател ще се съгласи на интервюто - но само при едно условие.

"Накрая един съветник се върна при мен и каза: "Той ще говори с вас, но това ще ви струва един милион долара". Той иска един милион в щатски долари, злато или биткойн - това се случи едва вчера или преди два дни!" - продължи той.

Карлсон продължи да отбелязва, че току-що е приключил интервюто си с Путин, който "не ми е поискал милион долара".

"Значи ми казвате, че Борис Джонсън е много по-неморален, много по-нисък от Владимир Путин? Така че цялото това нещо е една чудовищна измама", добави Карлсън.

Джонсън беше силно критичен към двучасовата среща на Карлсън с Путин, като скоро след излъчването на интервюто написа язвителна статия за Daily Mail.
 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,