Как не ви е срам ,да лъжете толкова долно!?

Свързани новини

21.09.2023 15:22

Боряна е "бивша" наркоманка, която синът ми се опитва да откъсне от зависимостта: Майката на Васил Михайлов от Перник

Видян 2759 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майката на Васил Михайлов – прокурорския син от Перник, който преби маса народ в града, за първи път проговори публично, афектирана от изявленията на приятелката на сина си Боряна по негов адрес, предаде ZaPernik.

По думите на Биляна Михайлова, всичко, което твърди момичето е лъжа. Според нея Боряна е наркоманка, която синът й Васил се опитвал да откъсне от наркозависимостта й. Именно и заради това й забранявал да излиза вечер, за да не се друса „зад ПМГ“.

Ето пълният текст на поста на Биляна, в обръщение към Боряна Рангелова:

    „Г-це Рангелова!


Съжалявам, че трябва да вляза с вас в задочен разговор, но тъй като споменавате моето име и като майка на Васил Михайлов съм длъжна да взема отношение!


    Как не ви е срам ,да лъжете толкова долно!?
    Съжалявам за всичкото разбиране, добрини ,услуги и отношение които съм имала и направила за вас!
    Никога моят син не ми е посягал! Давате ли си сметка какво твърдите и внушавате!? Защо вместо да въвеждате обществото в заблуждение не казвате истината ,каквато е!?  


В града ви познават доста хора и се знае ,че сте „бивша “ наркоманка ,която бях приела за своя дъщеря въпреки всичко! Синът ми се опитваше да ви покаже правилният път ,както казвате вие ! Опитваше се да ви отдалечи от този ви порок и затова докато беше в затвора е имало спорове между вас , защото знаете ,че излизате късните вечери да се друсате в двора на ПМГ! Това не одобряваше той! Просто даваше всичко за вас ,но явно не ви е било достатъчно !?


    Относно правилният път ,както казвате вие отдавна сте подсъдима ,за хулиганство и побой над няколко момичета ,последното от които е пребито на 22 или 23 юли ,защото смятате ,че въпросното момиче е имало някакви взаимоотношения със синът ми !  


Мисля ,че точно заради вас Васил е в това положение! Относно тази снимка твърдя ,че сте ми я изпращали и на мен ,когато Васко беше в затвора и от вас знам ,че обичате да се самонаранявате ,както сама сте ми казвала ,че откачате ,чупите, крещите и се режете ,за което вие сте ми казвала ,че посещавате психиатър,но Синът ми беше в затвора, няма как да ви е причинил това!?
    Защо, като ви е пребил ,когато беше с вас под домашен арест и го върнаха обратно в затвора -Неоснователно! 


Вие крещяхте от терасата именно на журналистката от Мироглед -„Аре махай се, бе Боклук “ и я псувахте, дори хвърлихте по нея предмет, докато плачете ,че Васил го арестуват отново?  


И многократно след това в зала се спускахте и се хвърляте на врата му ,въпреки забележките на охраната ,в някои случай и на съдията!?  


  Дори му пишехте писма /след 27 октомври, които все още пази/,колко много го обичате и чакате и др. Вие сама знаете! Както знаете ,че дори сама го търсихте и сте му звъняла , след като на 21 юли излезна под домашен арест!
    Може би точно това ,че не ви откликна и не ви обърна внимание ви провокира да го набеждавате така ,дори и да замесвате и други лица ,нещо повече дори се опитвахте да го провокирате като му звъняхте и казвахте ,че сте „преспала“ с някакви хора !
    И как така две години сте живяла в ад и мъки , като една от тях той е бил в затвора?!
    Жалко ,много жалко но вашето поведение и лъжи вече са нетърпими!“


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за