Свързани новини

02.07.2013 11:18

Борч от 20 млн. лв. принудил Васко Нинов да се замеси с наркотрафик?

Видян 2082 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като неофициално стана ясно, че собственикът на софийския хотел Родина и бивш банкер – Васко Нинов е вероятно осъденият на доживотен затвор в Гърция за участие в международен канал за наркотрафик, изтече информацията, че е нагазил в дълбоките води заради дългове в размер на 20 млн. лв. Оказва се, че половината от борчовете са към банки, още 5 млн. лв. Нинов дължи на персонала си и данъчните. Ключови обаче били заетите пари от частни лица. Твърди се, че част от тях са към хазартни босове на черното футболно тото у нас. Припомняме, че миналата година бившият банкер заедно с управителя на хотел Родина – Константин Георгиев бяха спипани при мегаакция на гръцки и американски антимафиоти за участие в международен наркотафик. Близките на Нинов, който има 2 къщи в Марбея, Испания, предполагат, че по това време той е водил там преговорите за трафика на кокаин, като единствена възможност да се оправи с дълговете си. От всичките 168 кг. кока, бизнесменът е платил с лични пари 36 кг.. Той е планирал да я прекара в България и да я продаде на местен бос, което би му  донесло около 7 млн. лв. приходи.


Предстои обжалване в Солунския апелативния съд, а след това в Касационния съд в Атина, като стана ясно, че 10-годишната присъда на Геогриев е условна и той е на свобода. Междувременно хотел Родина ще бъде продаден или прехвърлен на офшорка в най-скоро време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.