Свързани новини

28.02.2019 13:32

Боинг с поръчки за $15,7 млрд. във Виетнам

Видян 1286 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Виетнамските нискобюджетни компании Bamboo Airways и VietJet Aviation JSC подписаха сделки за закупуване на 110 самолета на Boeing Co. по време на посещението на президента Доналд Тръмп в Ханой за среща с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, съобщава Fortune.

Bamboo се съгласи да закупи 10 броя 787-9 Dreamliners на стойност около 3 млрд. долара, докато поръчката на VietJet е за 100 броя 737 Max самолети за $ 12,7 млрд.. Споразуменията бяха подписани в присъствието на Тръмп и президента на Виетнам Нгуен Фу Тронг.

Авиокомпаниите във Виетнам разширяват флота си, тъй като нарастващите доходи и растящите икономики в региона стимулират много хора да летят за първи път, увеличавайки търсенето в Азиатско-тихоокеанския регион, чийто въздушен пазар се очаква да надмине този на Северна Америка и Европа заедно. Търсенето във Виетнам също се очаква да нарасне, след като американските регулатори миналия месец одобриха националната система за въздушна безопасност, което позволи на авиокомпаниите му право да извършват директни полети до САЩ.

Държавните авиокомпании на Виетнам могат да пускат непрекъснати полети до Лос Анджелис и Сан Франциско след поучаване на оценката за безопасност и да пристъпят към отдавна планирана поръчка.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева