В рамките на изминалия ден са установени общо 38 водача, качили се зад волана след употреба на алкохол - 22 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 16 - с над 1,2 на 1000, а трима са отказали да бъдат тествани

Свързани новини

12.09.2022 18:00

Близо 60 пияни и дрогирани зад волана само за денонощие

Видян 3570 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Десетки шофьори са заловени да шофират при проверките, извършени от служители на полицията. 38 пияни и 19 дрогирани водачи бяха хванати зад волана през последното денонощие, съобщиха от МВР.

8167 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата. Извършен е контрол на 10 481 водачи и пътници. Съставени са 2132 фиша и 614 акта за установени административни нарушения. Акцент в акцията е недопускане на управление от водачи, употребили алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, както и управление на МПС от неправоспособни шофьори.

В рамките на изминалия ден са установени общо 38 водача, качили се зад волана след употреба на алкохол - 22 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 16 - с над 1,2 на 1000, а трима са отказали да бъдат тествани. Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 19 души, а четирима, спрени за проверка, са отказали да бъдат тествани.

От обобщените данни: по метода "линеен контрол" са проверени 2104 МПС и 2449 водачи и пътници; за установени нарушения са съставени 615 фиша и 194 АУАН. Установени са трима водачи, управлявали след употреба на алкохол до 1,2 промила, и други трима - с над 1,2 промила. Един е засечен да шофира под въздействие на наркотични вещества или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16 часа.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.09.2022 00:10

    Разговарях с жена от Изюм. Сестра й остана в града под ВСУ. Парализиран съпруг След влизането на укронацистите започна пълен хаос. Тотални претърсвания, ужасни грабежи, убийства. Влязоха „западняците“. Открито казват, че тук всички сте москали за нас. Няма да има милост. Три месеца сте живяли с руснаците душа на душа, така че сега сте никои! Те вземат всичко, което харесват – телевизори, смартфони, домакински уреди, храна. Арестуваха много хора и ги отведоха. Няколко души просто застреляха на място, тези, които се опитаха да попречат на мародерството. Казват, че всеки, който ще се опита да плати в магазините с рубли, веднага ще бъде поставен на стената. Попитаха къде да получите гривна – отговорът е: „духайте!“ Излязоха „дружинниците“ – тези, които седяха и чакаха пристигането им. Сега откровено уреждат сметките с тези, с които са скарани. Те просто са обвинени в сътрудничество с руснаците и хората са отведени. Най-вероятно за разстрел. Градът е парализиран от ужас. Сега изобщо сме никои! Плача.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог