Свързани новини

02.10.2014 14:18

Близнашки тръгна на мач, въпреки взрива и масовата смърт на българи

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Била е наглост, ама такава не е била. Премиерът Георги Близнашки напусна в 19,03 ч. специалната пресконференция на правителството по повод взривения завод за боеприпаси в Горни Лом, където се знаеше, че най-вероятно са загинали поне 15 души. И се оправда със започващия в 22 часа мач Лудогорец-Реал.


Пътят от Министерския съвет до националния стадион отнема със сини буркани няколко минути, а не три часа. Което значи, че Близнашки е тръгнал на поклонение на олигарха Домусчиев и да понатъпче и без друго дебелшкото си тяло на коктейла за ВИП-ове преди срещата. И няма никакво значение, че на място е решил все пак да не излиза на трибуните.


Най-нагло от всичко е, че ние се оказахме виновни на конституционалиста, бореца срещу олигархията и задкулисието, за морал, справедливост и смяна на прогнилата и глуха политическа система от протестите в началото на тази година. „Целият български народ очаква да се явя на националния стадион Васил Левски и да подкрепя Лудогорец. Да си пожелаем успех на нашия отбор”, рече пред смаяните погледи на журналистите и служителите си премиерът, назначен от Росен Плевнелиев.


С тези свои гнусни действия Близнашки надмина Жан Виденов, който тропна хорце след инцидент със загинали войници и вътрешния му министър Любомир Начев, който предпочете конкурс за красота на Жени Калканджиева и нейната компания, вместо да отиде на местопрестъплението, където същата вечер бяха изтрепани барети.


Само напомняме, че Близнашки е от кръга на Георги Първанов, а според разкрития на Михаил Миков и Атанас Атанасов, именно човек на Гоце се явявал и собственикът на взривилия се завод за утилизация на боеприпаси, както ще прочетете в друга наша новина.


Дори днес неискрено да пореве в деня на траур за загиналите работници, Близнашки не може да отмие с тях срама и позора, който нанесе на себе си и на България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей