18.07.2011 17:31

Близките на Яна искат среща с родителите на Белнейски

Видян 2074 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близките на зверски убитата в Борисовата градина Яна искат среща с родителите на сестри Белнейски. Бащата на Яна Явор Кръстев се обърна на пресконференция чрез журналистите към тях и ги помоли да се свържат със семейството му, за да се видят и споделят мъката си.


Убийството на сестрите Христина и Росица Белнейски разтърси цяла България през януари 2006 г. Телата на двете момичета бяха открити в местността Грамадите край Брацигово. Разбра се, че извършителят е изнасилил своите жертви преди да сложи край на живота им по особено жесток начин.


Погребението на намерената мъртва в Борисовата градина Яна се състоя в събота. Ковчегът с тялото й е бил затворен, тъй като по думите на баща й семейството е искало приятелите и близките й да я запомнят такава, каквото е била - слънчева, лъчезарна, красива и обичаща живота.


Според данните от аутопсията дъщеря му не е била изнасилена, каза още Явор Кръстев. Той е категоричен, че зверското престъпление не може да е извършено от един човек.


На пресконференцията присъства и бившият й приятел, с когото Яна се разделила през декември. Двамата обаче останали приятели, защото били в една компания. Той апелира полицията да присъства на шествието, което близките и приятелите на Яна организираха вчера вечерта в нейна памет, за да охранява всички, които са там.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак