Постижението ще бъде поместено в следващото издание на авторитетното специализирано издание The Spirits Business.
01/02

Свързани новини

23.08.2022 08:38

Black Ram се нареди сред най-добрите уискита в света

Видян 4109 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Марката спечели златен медал на Global Spirits Masters Competition - World Whisky Masters

Една от най-продаваните марки у нас - уиски Black Ram спечели златен медал на престижния конкурс Global Spirits Masters Competition - World Whisky Masters. Всички дегустационни проби в състезанието се опитват на сляпо от водещи световни оценители, дистрибутори, журналисти и пазарни специалисти.  Тази година дегустацията се проведе в Лондон. Така Black се нареди сред най-добрите уискита в света.


Постижението ще бъде поместено в следващото издание на авторитетното специализирано издание The Spirits Business.



The Global Spirits Masters е единственият конкурс със сляпа дегустация от независимо жури, което не е обвързано с марки. Експертите са внимателно подбрани според експертизата им в различните категории. „Уискитата от целия свят стават все по-добри като се отличават производители от Тайван и  Австралия, които впечатляват с високо качество и иновативни продукти.


Дестилериите от добре познати региони като Шотландия и САЩ се борят повече от всякога, за да са конкурентни на не толкова традиционни уиски производители, където регулациите са по-малко рестриктивни“, коментират експертите.


Оценителите на уиски напитките бяха очаровани от разнообразието на стилове и вкусове, което предлагат европейските и азиатските производители. Според тях това богатство ще  привлича нови потребители към категорията.


 Дълъг е списъкът с награди за едно от най-продаваните уискита в България. През 2011 г. Black Ram бе отличен със златен медал от World Whisky Masters и още тогава списание The Spirits Business отдели специално внимание на бленда. Любопитна подробност е, че издателят на „Уиски Библията“ Джон Мъри включва в популярния си справочник Black Ram през 2012 и 2013 г.


През 2013 г. и 2015 напитката е отличена със златен медал по време на най-големия и престижен конкурс в Азия - China Wine&Spirit Awards, а две години по-късно е наградена с двоен златен медал от същия.


Блендът получава и най-високото отличие на International Whisky Competition през 2014 г. През 2017 г. Black Ram бе оценен със злато от Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци