Валентин Христов, обвиняем за участие в престъпна група, свързана с инцидента, при който 18 нелегални мигранти починаха от задушаване в камион, открит край Локорско на 17 февруари т.г. Определението на съда е окончателно.

Свързани новини

04.05.2023 17:35

Бившият граничар Валентин Христов остава в ареста

Видян 1193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Апелативен съд - София остави за постоянно в ареста Валентин Христов, обвиняем за участие в престъпна група, свързана с инцидента, при който 18 нелегални мигранти починаха от задушаване в камион, открит край Локорско на 17 февруари т.г. Определението на съда е окончателно.


Пред съда обвиняемият поиска да излезе от ареста, където се намира вече почти два месеца. Съдебният състав обаче отхвърли жалбата му, въпреки че прие, че няма опасност той да се укрие. Налице обаче, според съдиите, е опасност той да извърши престъпление. Също така може да се направи обосновано предположение, че Христов е извършил престъплението, за което е обвинен.


По разследването за смъртта на мигрантите са обвиняеми шестима души. Виктор Кузмов е сочен за ръководител на престъпната група създадена с цел каналджийство. Наскоро стана известно, че преди да спре камионът в района на Локорско, организаторите са знаели, че мигранти вътре умират, тъй като те са съобщили за това през мобилен телефон, който са имали в себе си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец