Фондацията на Гейтс е много ангажирана с ваксините, с изобретяването на нови ваксини, с финансирането на ваксини", казва той според Insider, като твърди, че неговата организация е "спасила десетки милиони животи"

Свързани новини

13.04.2022 14:54

Бил Гейтс определи протестиращите срещу ваксините като "луди"

Видян 1596 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс коментира активистите срещу ваксините и конспиративните теории по време на неотдавнашна реч в Канада, настоявайки, че усилията му са "спасили десетки милиони животи", докато пред сградата се събраха протестиращи, за да го осъдят.




След като изнесе лекция за това как да спрем следващата здравна криза на конференцията TED2022 във Ванкувър във вторник, Гейтс се обърна към критиците, които демонстрираха на мястото на събитието, като заяви, че протестът е "донякъде ироничен".


 


"Фондацията на Гейтс е много ангажирана с ваксините, с изобретяването на нови ваксини, с финансирането на ваксини", казва той според Insider, като твърди, че неговата организация е "спасила десетки милиони животи".




"Така че е донякъде иронично някой да се обърне и да каже, че използваме ваксините, за да убиваме хора или да печелим пари, или че сме започнали пандемията [Covid-19]", продължава Гейтс.


 


На уебстраницата на конференцията на TED е отбелязано, че Гейтс ще обсъди "какво е да станеш обект на конспиративни теории", тъй като милиардерът е в центъра на редица нови твърдения, свързани с ваксините и епидемията от коронавирус.


 


Редица активистки групи разпространиха листовки за "суперпротест" преди събитието на TED, на което се появиха и високопоставени лектори като Елон Мъск и бившият вицепрезидент Ал Гор. На видеозапис, който уж показва демонстрацията, се вижда голяма тълпа, която издига знамена и знаци пред сградата, а протестиращите скандират "Арестувайте Бил Гейтс!"


 


 


 


Запитан какво мисли за протестиращите срещу него, Гейтс казва, че това е "малко странно", а по-късно пита: "Превръща ли се това в нещо, в което постоянно се появяват луди хора?"




"Надявам се, че с успокояването на пандемията хората ще се отнасят по-разумно към въпроса: "Ей, ваксините са чудо и можем да направим още много", добави той.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 13.04.2022 14:56

    Да ,точно така лудият винаги смята,че той е добре,а другите са луди и са виновни за това,че му казват,че е луд. Да излезеш и да кажеш,че тези ваксини които в момента,се прилагат върху човека с 6 месеца изпитания,на етап 2,без да си достигнал,последният етап на безопастност за хората,да има докладвани десетки хиляди случаи на тежки реакции и смъртни случаи/слава Богу,те са по-малко/,да не говорим,за последиците на по=късен етап върху човека,като СПИН ,безплодие и още много други тежки последици,И да кажеш,че са Чудо е пълна идиощина. Но Гейтс,няма срама,той си има план и си го следва,единят от които е 15%,намаление на човечеството и парите,РАЗБИРА СЕ.

  • 001 рептил 13.04.2022 13:52

    За лудия винаги другите са луди. А с колко милиарда си увеличи състоянието този фармапрестъпник?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,