Свързани новини

03.08.2021 13:08

Бих подкрепил с две ръце Радев за втори мандат: Петков

Видян 1532 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бих подкрепил с две ръце президента Румен Радев на изборите за държавен глава", заяи служебният министър на икономиката Кирил Петков по БНТ.


На въпрос дали е възможно той самият да се кандидатира за президентския вот, Петков отговори: „В никакъв случай, човекът се справя идеално“. Служебният министър похвали държавническия подход на Радев и способността му „да дава свобода на свободни хора“. Петков подчерта, че не е получил нито едно обаждане от президента и хора от обкръжението му да направи едно или друго.


„Със всяка подмяна и всяка глупост, които виждаме в последните дни, хората проявяват все по-голяма нетърпимост“, коментира Петков.


Той призна, че предпочита протести и поредица от избори, отколкото алтернативата, която е тихо ограбване на държавата. „Най-добрият вариант е стабилност и просперитет, но не сме още там“, каза още икономическият министър.


„Хората видяха, че може да има разлика в управлението и да има политици и хора в правителството, които да се грижат за техния интерес. Искам да има стандарт, да сме качили очакванията до някаква степен, че това трябва да се изисква от всеки един човек в администрацията и всеки един ръководител. Трябва да се смени мантрата, че по друг начин не може и всички са крадци. Човек може да е та тези позиции и да защитава публичния интерес. Единственият начин да направим промяна в тази страна е, ако в редовния кабинет вкараме хора, които са независими и чието поприще извън политиката е по-добро отколкото в политиката.


Трябва да изоставим мантрата „всички са маскари“, каза още  Петков. Той посъветва депутатите освен политически спорове в Народното събрание, да започнат и гледането на предложения нов бюджет. В него има достатъчно средства да осъществяване на предизборните обещания, защото има работещ НАП и увеличаване на събираемостта на държавните средства, коментира Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Леден душ от чичо Сам за триморския „синергитик“ Румен Радев 03.08.2021 14:12

    Польское «Троеморье» Вашингтън даде на Германия полското «Троеморье» http://k-politika.ru/polskoe-troemore-vashington-otdal-germanii/?utm_source=politobzor.net

  • 001 „Независимият “:Кирил Петков е основател на соросоидната "Дай, България" 03.08.2021 13:56

    На снимките: скрийншот от 2017 г. по повод на непрекъснатите натъртвания на Кирил Петков, че е „независим“: https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA222-1.jpg https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA233.jpg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.