Свързани новини

17.09.2009 17:26

Биг Брадър следи търга за „Тракия“

Видян 1291 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев съобщи, че има революционна идея да се наеме къщата на Биг Брадър за първия търг на магистрала “Тракия”. При всички случаи трябва да се гарантира честност и прозрачност по какъвто и да било начин, допълни той, цитиран от Всеки ден. Предстои да се направи списък от вещи лица, които ще са потенциални членове на тръжни комисии и ще бъдат избирани за участие на случаен принцип от компютър, каза министърът. Друга идея е да се наеме сейф в БНБ, за да има сигурност, че ценовите оферти ще бъдат третирани по правилен начин. Министърът заяви, че няма да има дискриминационни условя за българските компании по отношение на участието им в изпълнението на големите инфраструктурни проекти. Компаниите трябва да са имали опит в строителството на подобни съоръжения, но няма да е необходимо той да е бил само в изграждането на магистрали.
Революционната идея на Плевнелиев идва в момент, когато министърът има рейтинг от минус 1,4 и заема незавидното дванайсето място в класацията сред министрите.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец