Свързани новини

22.09.2013 15:09

Бежанците увеличиха броя на престъпленията в София

Видян 1757 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ръстът на потока бежанци доведе до увеличение на числото на престъпленията в София”, заяви началникът на столичната полиция Ивайло Спиридонов, цитиран от най-тиражния руски вестник Комсомолская правда. Любимата газета на Путин влиза в детайли. „Основно бежанците извършват престъпления, добивайки храна за себе си. В последно време имаме двойно увеличение на кражбите от автомобили, както и джебчийските”, прибавя топполицаят.

„Бежанците започнаха да заемат пустеещи и строящи се здания в София, а също мазета и други неприспособени за живот помещения, които постепенно се превръщат в разсадници на престъпност. Влюбиха се в района между ЦУМ и Централната жп гара на българската столица, където винаги има много хора. Полицията препоръчва на жителите на София да не ходят в тъмните часове на денонощието в неосветени места, да избягват опасно събиране на хора в паркове и окологаровото пространство”, пише Комсомолская правда.

Независимо, че полицията отлично знае къде се „стълпяват нелегалите”, добавя руският вестник, силите на реда нямат права да предприемат каквито и да било действия против бежанците. Те само информират столичното кметство, доколкото единствено то може да приеме решение за изследването на пришълци, за задържане или други мерки на въздействие.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв