Това коментира Надежда Йорданова от ДБ

Свързани новини

13.10.2022 13:45

Без Митрофанова и посланика на Беларус на откриването на парламента

Видян 1517 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Посланиците на Русия и на Беларус няма да бъдат на откриването на НС”, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ след срещата на парламентарно представените формации по казуса.
“Няма място госпожа Елеонора Митрофанова на заседанието другата седмица”, заяви избраният за депутат от ДПС Хамид Хамид преди тържествената сесия.


Припомняме, че от ДБ и ПП поискаха тя да не бъде канена на откриването на новия парламентарен сезон. Същевременно протоколът изисква на първото заседание на НС да присъстват представителите на дипломатическия корпус.


По-рано Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ няма да влязат в залата, ако там е руският посланик, което предизвика задочен спор между него и Вежди Рашидов, който като най-възрастен депутат ще води НС до избора на председател. Бившият културен министър посочи, че “не бих поощрил такова безотговорно поведение”.


“Трябва да се поканят всички посланици, включително г-жа Митрофанова”, коментира Георги Свиленски от БСП след срещата. От Възраждане също бяха категорично против бойкота на дипломатите.


"В крайна сметка има протокол на Външно министерство, който се спазва. Поканата не е персонална, тя е към целия дипломатически корпус. Поканен е целият дипломатически корпус", коментира Георги Самандов от Български възход.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 народен съд 13.10.2022 16:31

    Тиквата е в паника от запорирани офшорни сметки с милиарди от кражби на собствения си народ, Мравояда цял живот е на грантове, Карадайъ пък е притиснат от Магнитски и Пеевски, все зависими НЕнародни представители, които си уреждат лични интереси на гърба на народа. Защо тези нефелници са на незаслужено огромни заплати от залъка на най-бедните европейци, като служат на чужди интереси. Крайно време е заплатите на депутатите да се плащат от Козяк, на когото предано служат и го доказват по най-гнусния и отблъскващ начин

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,