Свързани новини

10.03.2011 11:26

Берлускони залюбил кметица от Пловдив?

Видян 1348 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сайтът Plovdivmedia разбуни духовете, публикувайки новаторска версия за все още мистериозната българка, която според медиите на Апенините е в интимни отношения с италианския премиер Силвио Берлускони. Изданието отрича тиражирания слух, че дамата до скандалния политик е Дарина Павлова и повежда хорото с изненадваща информация - Берлускони се е залюбил с кметицата на пловдивския район Централен Райна Петрова! 

„Плейбоят-премиер Силвио Берлускони е залюбил българка, обявиха следящите личния му живот под двойна лупа италиански медии. За коя всъщност 70 и кусургодишният милиардер-политик вдига самолета стана тема № 1 на Ботуша. За тази персона те обявиха със сензационни огромни заглавия на най-челно място по първите си страници вдовицата Дарина Павлова. Заподозряха даже 47-летната бивша първа мултидама в... зачеване от Берлускони.

Проверката ни показа, че споменатата госпожа е отскачала няколко пъти до Италия. Винаги се е завръщала оттам вдъхновена, въодушевена, възторжена, възседмоонебесена, възклицаваща, отбелязали необичайната й промяна нейни служители от кметството. При първото си ходене в Рим райкметицата беше отличена с медал от тамошното кметство. Тогава тя се изпусна и сама се похвали на пресконференция. За неин късмет никой не заподозря, че отличието има нещо общо с италианския премиер. Последното гостуване на Апенините на Райна Петрова беше наскоро. С легендата, че е била там заради една уредена изложба. Хитро измислено, разбира се. Журналистите като чуят думата „изложба”, секва им интересът. И не се замислят, че това може да е само параван. И не се запитват къде е бил по това време Берлускони. Дали също не се е оказал във Флоренция...на „изложба”!?. Пооткрехващо завеската какво всъщност се е случило при този воаяж е, че Райна Петрова се е прибрала този път двойно вдъхновена, тройно въодушевена, петорно възторжена, десетократно възседмоонебесена и нонстоп възклицаваща, според подчинените й в районното кметство“, пише Plovdivmedia, като уточнява, че визията на Райна напоследък много се е променила – нещо като пълна промяна, което е хвърлило в дълбока завист съпартийките й от ГЕРБ.  




Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв